Ensam men glad

Det känns så konstigt här hemma utan min lilla sambo. Inte för att jag har varit hemma så mycket de senaste dagarna, men det är så tomt och kallt här i lägenheten.
Katterna ligger under sin värmelampa och skiter fullkomligt i sällskapssjuka mig. Förmodligen är det en tyst protest genemot mig, eftersom jag lämnat dem ensamma så mycket den senaste tiden. 
Jag har försökt städa undan lite, men hamnar hela tiden framför datorn och pratar med folk via msn.
Jag är i ett enormt behov av kontakt och sällskap just nu och jag ska vara gräsänka i en hel vecka. Hur i hela världen ska jag klara det?
Julafton i morgon i och för sig, och då blir det ju familj och mys. Sedan på kvällen kanske jag och min snygga väninna möter upp ligan ute...

Ligan ja!
Ligan, eller boysen som jag kallar dem, är ett alldeles underbart gäng killar som jag umgicks mycket med för några år sedan, men tyvärr tappade kontakten med (de var väl inte helt populära hos exet).
Kontakten har börjat återupptas (mycket är nog tack vare en viss handyman) och igår var en sån kväll med dem som jag värdesätter väldigt högt.
Klockan 20.00 kliver jag in på Tranquilo, där det sitter sex underbara killar och dricker öl runt ett bord. Jag får sex varma och glada kramar och en stol sätts in åt mig i gemenskapen.
Det var bara så härligt att få sitta där, med dem igen. Skratta, skoja, prata, skåla, retas och bara njuta av sällskapet.
Det här är ett gäng killar som verkligen älskar varandra och de har hållt ihop, like forever... Och jag diggar dem skarpt! Särskilt  han som fått ett grymt jobb med grym lön och grymma resor. Jag har verkligen saknat dig!
Det är ett fint gäng att vara ensam tjej med. Jag blir så härligt omhändertagen och uppmärksammad! Love it!

Vi satt på Tranquilo ett tag innan vi drog till Inferno och drack billigt en stund, innan vi sökte oss till Lounges där Faik spelade. Han är lätt en av de bästa dj:s jag någonsin haft äran att lyssna på.
Ser ni någon poster eller whatever som visar att Faik ska lira, så missa inte det. Han är verkligen duktig...

Efter goda drinkar, barhäng och dansande gick jag arm i arm med en het handyman mot hans lilla etta i stan.
En perfekt avslutning på en perfekt kväll med boysen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0