Eller som det egentligen är...


Här sitter vi, tre snygga kvinnor i våra bästa år och på toppen i våra karriärer på en fancy restaurang i stan, medans våra manliga män (som är brandman, byggarbetare och pilot) är hemma och passar alla våra underbara barn.

Här sitter vi och dricker lite bubbel, härligt fräscha och pigga i våra minimala Guccidessar och perfekt gjorda manikyr, skvallrar om socitén och planerar framtida välgörenhetsgalor samtidigt som vi skamlöst flirtar med servitören, som för övrigt blir alldeles röd i ansiktet av skräckblandad förtjusning när våra heta och välsminkade blickar följer honom.
Här sitter vi, tre snygga tjejer och småäter av vår chokladfondue under tiden som vi planerar nästa Frankrikeresa och den fashionabla nyårsfesten vi i år ska anordna.

Eller som det egentligen är...

Här sitter vi, tre (i och för sig snygga) singeltjejer utan vare sig karriär, brandman, byggarbetare, pilot eller barn, på en thairestaurang i stan.
Här sitter vi och sveper våra cider och öl, oerhört sega och trötta i våra slappa vardagskläder och nerfilade naglar, skvallrar om alla andra och planerar vad vi ska göra till helgen samtidigt som vi desperat försöker få ögonkontakt (för att få mer dricka) med den uttråkade servitören, som blir alldeles röd i ansiktet av frustration över att vi inte kan beställa samtidigt.
Här sitter vi, tre singeltjejer och delar på en efterrätt under tiden som vi planerar hur vi lättast kan åka snålskjuts till Frankrike en helg (utan att behöva betala mer än maten vi äter) och den stora men opretentiösa nyårsmaskerad som vi i år ska anordna.

Ja, här sitter vi, tre glada singeltjejer utan vare sig karriärer eller manliga män och har en alldeles underbar torsdag kväll på en mysig restaurang i stan.
Visst, vi är fattiga som kyrkråttor och vi gäspar oss igenom nästan hela middagen eftersom vi slitit som djur på våra enkla jobb (nära att somna efter andra glaset med cider) men fan, vad bra vi har det!
Vad goa vi är, som trots trötthet och avsaknaden av pengar går ut och dricker några glas och äter något gott varje torsdag kväll.
En underbar liten tradition som jag hoppas håller i sig, även när vi fått våra eftertraktade karriärer, heta män och underbara barn!

Puss på er, mina fantastiska ladies
Och en extra puss till den ladyn som stannade hemma...Love you honey!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0