NYFIKEN: Benägen att opåkallat/närgånget söka få kännedom om sånt som ej angår mig och som är avsett att hemlighållas

Det verkar ha blivit lite av en grej, det här med kryptiska namn och anonymiteter, i min rosa lilla blogg.
Det startade med "Anonym" som bara råkade glömma skriva vem han var i ett inlägg (varpå jag gick igång på alla 100 och skällde) men som faktiskt varit tyst ett tag nu.
Svarade jag så bra på fågelfrågan *Min läxa från anonym (läs "Till anonym") att han tappade talförmågan helt eller var jag helt enkelt så kass att han aldrig mer vill veta av att det finns ett vildhallon.blogg.se?

Strax därefter kom "Kanske" som jag faktiskt tror känner mig rätt bra (till skillnad från vad jag tror om "Anonym"). Eller gjorde, för ett tag sedan, om jag läser rätt mellan raderna.
Jag låter mig tro att "Kanske" är av de motsatta könet eftersom tjejer inte brukar hävda att andra tjejer är sexiga. Särskilt inte efter att ha ramlat med cykeln på fyllan. Haha!

"Who" är en kommentator som inte tycker mycket mer än att "It's the shit" och det är vansinnigt roligt...

Men... MEN, jag blir så förbannat nyfiken och framför allt frustrerad över att inte veta vilka det är.
JAG VILL JU VETA ALLT!
Jag vill ha kontroll och överblick. Jag vill sitta här vid min dator och se vem som läst, tänkt till och skrivit något till mig och jag vill.. Jag vill... JAG VILL BARA VETA! OK!!?
Hjälper det att fladdra med ögonfransarna och bjuda på en påse smågodis? Får man fjäskat till sig en ledtråd eller två då?
Kanske är det så, att får jag en ledtråd om vem ni är, kanske jag ger en ledtråd om exet för 10 år sedan (varför det nu är så intressant... Det var ju för 10 år sedan) eller något annat intressant och smaskigt som andra vill veta om mig... Kanske!

För det är fasen inte juste!
Jag ÄR, av naturen, den mest nyfikna lilla själ jag själv känner och... Och jag bearbetar det här alldeles för mycket märker jag.

Det är ju som "Kanske" säger. Det hade väl trots allt inte varit lika roligt om jag visste vilka de var, precis som det inte ÄR lika roligt att i förväg veta vad man får  i julklapp...

Eller JO! Det är PRECIS lika roligt!!!!

Kommentarer
Postat av: who

It's the shit to not know :)

2008-04-03 @ 17:55:32
Postat av: Kanske?

Hahohaho!!!
Jag gillar verkligen Coldplay, känns som en stil du också gillar, men jag har upptäckt dom först på senare år, du däremot, har väl gillat den stilen, ja, alltid va?? Hade ingen aning om detta med din bror, vad hände, kom som en chock när jag läste ditt senaste inlägg och såg bilderna på rullstolen!!!

2008-04-11 @ 09:43:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0