fredag

Jag hann inte bara kissa och borsta tänderna på den halvtimmen, snygg-Erik, utan även lägga in ny musik i min telefon och skölja munnen med flour. Hur effektiv tjej som helst här ska du veta ;)
När jag går eller cyklar till jobbet (beroende på hur bråttom jag får) brukar jag lyssna på softisch musik, såsom Coldplay, Katie Melua, Kristofer Åström osv för att det är en skön start på dagen.
Men den senaste tiden har jag ju varit mer död än levande på mornarna så jag tänkte ändra på den, ändå rätt mysiga, vanan och fyllde igår telefonen med härligt igångsättande house.

Jag är ju så underbart scitzo att i morse när Kenta körde igång sin skönsång, ville jag gå upp, så att jag kunde gå till jobbet och få lyssna på all bra musik jag lagt in. 
Sambon var redan uppe och fixade frukost i köket, med P4 (för det är den enda kanalen som funkar riktigt bra) i fläktradion.
Jag kastade bort täcket och hoppade upp ur sängen, sladdade in till henne i bara boxertrosorna och vrålade:
"Gooo morron, go' morron, go' morron" i äkta Veiron i ottan anda.
Jag var på ett strålande humör och satte mig en stund senare vid frukostbordet, klädd i tre rosa tröjor (alla i olika nyanser). Jättesött, jag lovar ;)
För att riktigt sätta pricken över i:t på min flickiga stil, bad jag sambon göra en inbakad fläta som hon fäste med ett rosa hårband i ryggen.

Hade det inte varit för att jeansen är så baggy att halva rumpan (inpackad de rosa Björn Borg trosorna) syns, så hade jag lätt blivit den flickigaste av flickor idag.
(Min chef sa att jag var vacker som en hel vecka när hon såg mig, trots att jag går och visar rumpan på arbetstid).

Oj.. När man talar om trollen. Nu ringde hon... Got's to go!

Kommentarer
Postat av: En som inte har råd med dig..

Mer bilder på din rumpa tack!

Mvh
Mr Rövlover

2008-02-22 @ 13:05:08
URL: http://www.adde.is.amazing.se
Postat av: Erik

Jag håller med!! (o vågar skriva ut mitt namn)

Sara, du är för dyr för oss dödliga nu, men vi vill ändå se liksom. Tänk dig en mixer, klart man får se en massa bilder på den innan man ev. slår till!!!
*morr*
;)

2008-02-22 @ 15:46:53
Postat av: sara

Ha ha ha!
Glöm det Mr A, och du, du är inte dålig du Erik. smart drag där, men rätta mig om jag har fel här nu.. HAR inte du redan sett min rumpa? ;)
Seså! Fram med stålarna och slåss för mig. Det är jag värd!

2008-02-22 @ 15:58:47
URL: http://vildhallonet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0