Suck

AAARRRRGGHH!!!
Jag fixar inte det här vädret länge till!
Hela jag blir en stor deppklump av allt förbannade jävla regn, och som om inte det räckte så ska det envisas med att blåsa storm nu också.

JAG HATAR DET JAG HATAR DET, JAG HATAR DET!

Jag avskyr att vakna (även om det är rätt härligt att ryckas till liv av Kentas Just idag är jag stark) när jag hör regnet smattra mot sovrumsfönstret och blåsten slita i de stackars grenarna utanför.
Jag blir irriterad av att gå till jobbet i pissregn och snålblåst eftersom jag inte har någon ordentlig regnjacka, så jag blir ju dyngsur om kropp, ben och fötter (eftersom mina enda par med gummistövlar står torra och oanvända på jobbets skohylla).
Eller jo, jag har en jättefin, röd Peak Performance regnjacka som jag tycker väldigt mycket om, men den har storlek XS så det får ju inte direkt plats någon tjock olle under den.
Jag var precis lika välplanerad och förutsägande som vanligt när jag köpte den... Men den är snygg och tuff, och det är ju bra!

Jag vill ha sol och värme eller snö och kallt.
Jag vill ha en välmående planet och en glad själ.

Just nu känner jag mig bara så oerhört irriterad, frustrerad och nästan lite arg.
ALLT är ju givetvis inte vädrets fel (inga namn nämda) men regnet och blåsten gör att mitt tålamod ställs inför svåra prov och jag vet inte hur länge till jag kan fyra av ett bländande leende varje gång jag möter en kollega eller förälder som jag egentligen inte alls orkar prata med just nu.

Dessutom är det regnets och blåstens fel att sambon inte kan vara med till fullo och fira i morgon kväll och det gör mig också besviken och arg.
Dumma, dumma regn och blåst. Jag tycker inte om er något vidare just nu.

Bara så ni vet!

Kommentarer
Postat av: din käcka väninna

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder:)

2008-02-01 @ 12:51:14
Postat av: Erik

Det finns inget dåligt väder, bara fula kläder :)

2008-02-01 @ 17:05:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0