Helt slut

Efter en lunch på stan och drömmande blickar på BMW åkte sambon och jag hem till Heff och Heff igår för att utveckla våra filmkunskaper lite till.
Vi gick sedan ner till systemet och köpte en väldigt fin rosa låda som vi lade i frysen medan Heff 1 lagade mat och Heff 2 fixade fler filmer.

Vi satt/låg där i soffan, kollade på Håll käften igen (så sjuuukt rolig film) zippade rosé, lyssnade på häftig musik och hade helt enkelt ännu en helt fantastiskt trevlig kväll hemma hos Heff och Heff.

Vi åkte sedan ner till Smaka, där vi mötte upp Heff 1:s kompisar och två killar från Luger.
Heff har ett helt enormt beundransvärt kontaktnät  och är kompis med kändisar som "vi andra" skulle bli lyckliga om vi bara såg på stan.
Att han sedan är en av de mest givmilda och ödmjuka människorna som jag har någonsin haft äran att känna gör ju inte at man gillar honom mindre direkt.
Han är verkligen underbar! (Kolla in hans band: Blofly)

Han är till och med så underbar att han fixade så att en av killarna från Luger kontaktade mig efter att jag och sambon åkt hem, bara för att berätta att han fixar biljetter åt oss till Way Out West.
Jag lovade att visa min tacksamhet genom hemmagjorda köttbullar och västerbottenpaj till killarna.



I dag var det meningen att sambon och jag skulle hem till mina föräldrar för att bygga på semesterkassan lite genom städ och röj.
Men när vi slår upp prinsessögonen skiner solen från blå himmel, och som de soltörstiga semestertjejer vi är fick jag genast ringa och avboka med mamma.
Här skulle solas minsann.
Vi kokade kaffe och gjorde ostmackor i rekordfart, hämtade upp min framtida träningskompis och styrde bilen mot Ganlet.
-Där det var skitkallt.

Vi tjejer satt invirade i handdukar och scarfsar när Heff 2 kom ner i full mc mundering och hoppades på att bli mottagen av tre bikinitjejer.
Vi höll hårt i våra varma kaffekoppar men fick till slut se oss besegrade av moln och den alldeles för orättvist kalla vinden, och åka hem igen.

Det första mamma säger i bakgrunden, när pappa svarat, då jag ringde dem var:
"Ha ha, regnar det i Göteborg eller?"
"Ja,"
svarar jag buttert "solen gjorde slut med oss"

Precis när vi är på väg hem till dem ringer Heff 2 som inte får igång sin bil (som han ska fixa inför besikting... =humor) och vi svänger förbi honom med startkablar och löften om grillning ikväll...

Hos föräldrarna blir det obligatorisk lek med Dobermannen innan vi sätter igång med det pengainbringade röjet.
De är så härliga, mina föräldrar.
De är väl pinsamt medvetna om att deras dotter är en pengaspridare av rang och det här är deras fina sätt att se till att jag inte går igenom livet helt barskrapad ;)
Det finns alltid något att göra hos dem och de ringer ibland och frågar om inte jag kan hjälpa dem att göra de här sakerna.
När det sedan är gjort sticker pappa en peng i fickan på mig, och så har det nog alltid varit.

Självklart säger jag ju till dem att jag mer än gärna hjälper dem utan att ta deras pengar för det (jag är ju väluppfostrad), men jag skulle ju ljuga om jag påstod att jag inte uppskattade gesten.
Jag är härligt bortskämd på det sättet och jag gillar faktiskt det faktum att de ser till att jag får jobba för de pengarna jag får.
Sedan vinner ju mina föräldrar på dealen också, eftersom de slipper göra det där trista som ju jag, och i detta fallet sambon, gör..







Den där grillningen som utlovades tidigare idag är numera mörkad.
Jag är helt slut.
Har ont i huvudet, ont i halsen och ont i kroppen...
I morgon ska vi fortsätta vårt arbete på landet (såvida inte solen skiner. Då väljer vi den framför pengarna en stund) och jag måste verkligen vila om jag ska orka med det.
Jag har inte legat i min egen soffa på hela semestern, men det tänker jag göra ikväll. Förmodligen kommer jag att somna som ett litet barn bara jag tittar på den.

Pöss




 


Kommentarer
Postat av: Annapanna

Hallå sötis! Du har verkligen fullt upp på din semester! Själv sitter jag här aputtråkad! För att fördriav tiden läser jag läsar jag bloggar, men du skriver ja knapp något! Snyft...

men I undrstans, vem fan vill sitta framför datorn på semestern när det finns så mycket annat kul man kan göra.

Ha det bästa vännen min... PÖZZ!

2008-07-17 @ 09:55:49
URL: http://annavirrpanna.blogspot.com
Postat av: Annapanna

Slarvig skriver jag också... Ha ha...

2008-07-17 @ 09:57:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0