Rosiga kinder

När jag står ute på gården och studsar lite basket med ungarna hör jag ett väldigt manligt mullrande nedåt gatan.
"Kommer bästebror redan?" tänkte jag, för finbilens dova med ändå aggressiva muller känner jag igen direkt.

Han kommer inrullandes på skolgården (i sin stol, inte bilen) och japp, även idag har han på sig en tröja som inte alls är lämpad för små oskyldiga barnögon.
Förra gången hade han en tröja med coma sutra; alltså olika ställningar att sätta på en medvetslös på, i en sjukhusmiljö.
Barnen tittade väldigt intresserat på honom då vill jag lova.  Av sin syster ficka han blicken: "Wow! Bra tröjval, verkligen"

Idag kommer han rullandes med ett motiv av Kalle och Hobbe på bröstet.
Eftersom jag fullkomligt dyrkar dessa två figurer kollade jag extra på tröjan och fick mig en mindre chock när jag ser en nerblodad Hobbe som sliter i stackars Kalles tarmar.
Som den vuxna och oerhört mogna kvinna jag är, så drar jag ju lite (skrattar högt och osmidigt) på smilbanden av den typen av skämt, men ett sjuårigt barn har inte samma fantastiska sinne för humor som mig alla gånger...
Tänk, bästebror, på vad du har på dig nästa gång du kommer till mitt jobb :)

Liseberg bjöd på god buffé, blöta ungdomar, äckliga toaletter, skrikande ljud och glada chokladhjulsvinnare (jag spelade inte ens, med tanke på den enorma risken att vinna massor av problem att behöva bli av med. Sjukt stolt över min starka karaktär).

Jag vill/ska/måste ha en heldag på Liseberg snart.
Alltså en dag där jag får åka precis sådär mycket som jag vill. Jag vill åka allt och hela tiden. Balder 43 gånger om det är så.
Kan vi inte ha en sån dag snart kompisarna? Kan vi inte det?Jag vill det!
Jättemycket vill jag det... Typ, på söndag... Till exempel!


Kommentarer
Postat av: Sambon

Jaaaa! En heldag på Liseberg, jag vill ,jag vill! When, when, when? Fast helst inte en söndag Sara, kanske kan va lite jobbigt, speciellt om vi ska åka så där mycket och uppochner på. Du har ju vant dig vid ständig bakfylla (flåt, kunde inte låta bli), men tänk på oss andra, vi behöver en dags tillfrisknande liksom;)

2008-07-03 @ 20:25:06
Postat av: Sara

Skillnaden mellan dig och mig baby, är att jag inte blir bakis...



Men vet du?

Efter i morgon är det SEMEEESTEEER, vilket betyder att vi kan gå på Liseberg en måndag om vi vill det. Eller en onsdag.. Onsdag?! Ska vi gå på onsdag?

2008-07-03 @ 20:27:51
URL: http://vildhallonet.blogg.se/
Postat av: Sambon

Herregud, de e så svårt me semester. Så mycke valmöjligheter asså. Vi gör som vi brukar tycker jag, slår upp våra blå å gröna, kollar vädret å så bestämmer vi vad vi ska göra med den dagen! Soltimmar e ju oxå viktigt;) Funkisch?

2008-07-03 @ 20:42:43
Postat av: Mr Amazing

Känner väl att det e dags att jag går in o styr upp detta innan Erik hinner... Hojta till bara så fixar jag biljetter och inträde.. man känner ju kaninerna liksom. =)



Kodat medelande till Erik

Abort Abort, Hörbarhet nolla. Skeppet sjunker. Var man för sig själv.

Kodat medelande till Erik



2008-07-03 @ 22:55:24
Postat av: Kotteby

Jag dog aldrig!!



betyder det att jag får behålla min lägenhet. Dessutom har jag inte renoverat klart.... Så skulle du har några timmar över, får du gärna snickra lite. Ja, medan jag semestrar här i NEW YORK!!





Happy Fourth!

2008-07-04 @ 04:27:04
URL: http://kotteby.blogg.se/
Postat av: Erik

Fan Adde vilken fuling du är... :P



Kodat meddelande till Adde

Hur många kaniner som helst kan inte beta på samma åker. Do not fire until fired upon. Bättre fly än illa fäkta, hjälp finns till hand. Björnes Rätt I Samhället är bättre än kris. Jag lämnar aldrig min rotetvåa..

Kodat meddelande till Adde

2008-07-04 @ 10:09:59
Postat av: Sambon

Sara sara vettu vettu... tror banne mej att vår Lisebergsdag e räddad av Mr Amazing... anar inga ugglor i mossen eller ulvar i fårakläder.

2008-07-06 @ 17:32:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0