What can I say?

Nu är jag hemkommen igen.
Brunbränd så det krispar sig i kanterna och nöjd som en muslim med 72 oskulder.

Lången kom och hämtade mig och sambon igår, och vi åkte i gemensam trupp och hämtade upp Heff och Heff inför vår resa mot Lysekil.
I bilen mot vår destenation får vi ett telefonsamtal från en vän som sitter ensam i sin pappas stora hus på Tjörn, och vi bestämmer oss för att åka dit istället.
Lysekil finns ju kvar även nästa vecka, och då är Långens föräldrar inte där heller ;).
I Stenungsund stannade vi och köpte massor av underbar och färgglad mat, färsk fisk till grillningen (ifall att vi inte skulle få fångat någon egen) samt mötte upp vår vän och paret som var med honom.

Det var ett härligt gäng på åtta personer som sedan åkte till huset, vilket hade en utsikt tagen ur en sagobok, altaner to die for och en atmosfär av totalt lugn.
Vi lekte med badminton och bollkastning i trädgården en stund, innan vi promenerade ner till havet, där vi låg och drack öl på klipporna, hoppade i det glittrande vattnet och delade handdukar...
Finns det hjärterum finns det stjärterum!

När hungern tog över gick vi tillbaka och dukade upp ett grillbord av sällan skådat slag och satt sedan under parasollet, vid det runda bordet och pratade.
När det började skymma tog Lången och Heff 1 sitt fiskespö och sina öl och gick ner till bryggorna.
Sambon och jag kom efter med nybryggt kaffe och en 10-årig whiskey som vi hade och njöt av på bryggan och det var helt underbart.
Luften var alldeles stilla, vattnet kluckade mot bryggan, en fiskebåt tuffade avlägset och några fåglar seglade skickligt förbi ovanför våra huvuden.
Det var ett kodak moment som jag kommer att bära med mig lång tid framöver.

Vi satt sedan uppe på den ena altanen, med musik i bandaren och diskuterade olika viktigheter hela natten och inpå tidig morgon.
Heff 1 promotade sitt absoluta favoritband -TOOL, med sina fötter, bärandes de rosa flip flopsen med en blomma på, på bordet.
En alldeles underbar kombination och syn, I tell you!



Vid 10:00 idag, var sambon och jag nere vid havet igen och låg där och stekte medan de andra en efter en droppade in, mer eller mindre bakis och någon eller några med en återställare i handen.
Det blev bollekar, bad, frukost vid havet, gemensamma handdukar och totalt njut hela dagen innan vi gick tillbaka till huset och byggde upp ännu ett fantastiskt grillbord.

Nu är jag just klar med en enorm sats (nej, inget snusk nu) pestopasta som skall förtäras i morgon.
Meningen var att jag och Sambon skulle åka till Falkenberg och kolla på när Snygg-Erik spelade beachvolley-SM, men då det var så svårt att hitta någonstans att sova, ändrade vi planerna till att åka ut med Heff 1:s båt och njuta av öppet hav och klippor hela dagen istället.

Ibland är livet bara så bra!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0