Ruinerad

Vi går och kollar i affärer på Allum, sambon, Madde och jag, när jag får den där specifika känslan om att jag kan ha gjort det igen.
En snabb titt på mina händer bekräftar brutalt mina oroväckande misstankar...
Visst vet du! Jag har lämnat en av shoppingpåsarna på ett, förmodligen väldigt bra, ställe någonstans bland skor, accesoarer eller klänningar.
"Jag är fanemig inte för sanning" muttrar jag med sur munterhet när jag med raska steg och hoppande flätor trampar tillbaka samma väg som vi kommit.

Påsen med det nya linnet hittar jag orörd, och fortfarande min, mellan benen på en mullig 9-åring bland reaskorna på Bianco.

Jag har ångest över alla pengar jag måste lägga ut nu när mina älskade parfymer börjar ta slut -samtidigt, men ändå köpte jag idag hårprodukter för 800 kronor.
Hur F***N kan det kosta så mycket pengar för balsam, inpackning, solskydd och hårfärg? Det är ren och skär galenskap, och då var vi ju ändå på Bellbox som är billigare än andra ställen (frisörer).

Trots det hemska rånet från Bellbox sida så fick en hängslekjol och det korallrosa linnet (med turkosa liljor på... Pure love at first sight) också följa med hem och fylla på i garderoben.

Sambon har, hela kvällen, tjatat om hur sugen hon är på sushi, och som den sushiälskande lilla människa jag är så hängde jag snabbt på middagsförslaget på sockrigt ris och rå lax.
Tjugo minuter över åtta sladdar vi därför in framför Sushistället där vi bor, bara för att se hur ägaren vrider om nyckeln och låser för natten.
Neeeeeeej!
*Tänk om, tänk om.*

Vi kommer båda med olika förslag på vad som kan ätas och tittar med hoppfull skeptism på de olika pizzeriorna som vi glider förbi.
"Det var ju sushi jag ville ha" mumlar min fantastiska vän besviket när jag gav förslag på Thaien runt hörnet.
Vi åker i hungrig tysthet hemåt och funderar förmodligen lika mycket, båda två, på vad vi skulle kunna rodda ihop med hjälp av absolut så lite arbete som möjligt.

Nästan hemma ser jag något som aldrig fått mig att ens tänka tanken innan.
"KINAMAT hjärtat... DET var längesedan."
"Jaaaa, DET kan jag tänka mig"
svarar hon glatt, tvärbromsar bilen och backar snabbt för att svänga in på parkeringen som vi just kört förbi.

Efter åtskilliga minuters dividerande om huruvida vi borde köpa en rätt med friterade räkor och en med kyckling i sötsur sås eller blandat, eller en att dela på eller... Ja, nej, det är bannemig inte lätt att beställa mat när båda vet att de kommer att äta av den andras mat.
Då är det ju faktiskt vansinnigt viktigt att båda beställer vad båda gillar.
Det slutade med kockens nya fyra små rätter... Ha ha.. Kockens nya fyra små rätter.. Love it!

Mätt och belåten tänker jag nu försöka somna i tid, för en gång skull, då jag är mer död än levande på mornarna när klockan ringer.
I dag fick jag på mig en jättefin röd bikinitopp istället för BH under min rätt genomskinliga vita T-shirt.
(Men det var i alla fall något Snygg-Erik... Något)!

Kommentarer
Postat av: Petra

Det kostar att ligga på topp! skratt

2008-06-10 @ 04:06:46
URL: http://iconfess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0