Dodis, Hallonkatter och visavipestibalen

Klockan 07.00 kommer det en liten hand för att klappa Hallonkatten (hon kallar hallon så) som ligger i min famn och sover.
Hallonkatten tycker fortfarande att det är lite läskigt med små barnhänder och trycker sig närmare sin matte som slår upp ögonen och möts av en alldeles bedårande blondin.
Ett mycket trevligare sätt att vakna på än Kentas äckligt nöjda och skrovliga röst.

Det blev en intensiv eftermiddag/kväll igår när den lilla prinsessan kom innanför vår dörr med hela sin packning och fantastiska jag.
Man hörde henne redan i trapphuset när hennes små ben kämpade sig upp för fyra trappor under fasligt pladdrande med sin mamma och pappa, som till vår stora förtjusning hade fika med sig .

När mamma och pappa åkt satte vi igång med förberedelserna inför kvällens restaurangbesök.
Snygg-Erik fyller ju år och det ska firas med pompa och ståt.

image169



På restaurangen gjorde hon succé, det lilla barnet, med sitt Fantaglas, pratande och härliga personlighet.
Att hon sedan var i sällskap med mig och sambon gjorde henne såklart inte mindre populär... Eller så var det tvärt om och vi körde det etablerade och alltid fungerande "barntricket".

Efter middagen var det spårvagnen hem igen.
Ni vet väl att det är det roligaste som finns i hela världen att åka spårvagn?
Vi köpte smådodis och bänkade oss i poffan och kollade på visavipestibalen med dodis, hallonkatter och piltar all over.

image171

När klockan var 20:30 upphörde lekar och prat plötsligt, under ett ynkligt:
"Jag vill sova nu!"

När hon somnat som en sten i sambons säng fick vi besök av en god vän och vi satt tillsammans i soffan och mös till Björn Gustavsson och mumsade naturgodis och chips.


Det var en fantastiskt trevlig kväll och jag är mycket nöjd med att jag inte var ute och drack drinkar, utan valde spännande spårvagnsfärder, sugrörsfylld Fanta, kladdiga barnhänder och klingande skratt, framför dönande musik och svettiga krogbesökare.

Idag ska vi ner till stan för att köpa locktång, fika och mysa med systerdottern innan hon får åka hem till sitt och sambon och jag trär på oss våra rosa fodral för att gå på Pink Flamingopremiär...

Snygg-Erik:
Hoppas att du hade en alldeles fantastisk födelsedag och att du svepte de andra under mattan med din skönsång.

Petra:
Jag förstår att det måste vara svårt med barnvakt, men skulle en ängel dyka upp MÅSTE du ringa och möta upp oss. Annars finns i och för sig möjligheten till rosa drinkar varenda söndag framöver, så din tid kommer... 

Kommentarer
Postat av: Petra

I´m gonna hold you to that!

2008-03-17 @ 13:08:51
URL: http://iconfess.blogg.se
Postat av: Tengil

Jaha, kan meddela att det blev en hejdundrandes gammal überklassisk hemmafest, ingen vill ju dra ifrån kungälvsgatan liksom.. eller det är klart vissa tar ju på sig diverse uppdrag som innebär att man slipper komma dit!! tyvärr det var sista chansen!
have it your way..
Jorra

2008-03-19 @ 02:35:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0