Bikinilinjer

Lite sega efter dagens soldyrkande packade sambon och jag, igår kväll, en liten picknickkorg innehållande chips, vindruvor, vatten och naturgodis och traskade mot Slottsskogens gröna slättar för att möta upp vår snygga väninna och de två tetravinerna som hon bar på.

Där satt vi (tillsammans med ungefär 4000 hormonstinna gymnasieelever)  på vår filt och njöt av kvällssolen och drack vin ur exotiska plastglas.
Hormonbomberna med kroppar som 12-åringar bar icke existerande kjolar (som de bytte lite då och då), spelade hög musik och sprang runt mellan grupperingarna med sina ölburkar och var allmänt flamsiga.
Vi var verkligen tre gamla tanter som med stora ögon sippade på vårt vin och betraktade förödelsen runtom oss.
En och annan söt kille lyckades vi såklart zooma in, men de var nog inte i lovlig ålder ändå.

Mina små telefonhögtalare gjorde sig icke besvär att försöka spela någonting, då de brutalt överröstades av sorlet och dunkandet på ängen.
Några började spela capoeira instrument och jag hoppades ivrigt på en härlig uppvisning, men de ville mest visa upp sina vältränade kroppar och jag återgick till att lokalisera fina pojkar att vila ögonen på... Det gick sådär!

image319


image320 

image321

Dagen idag har än så länge bjudit på hav, sol och klippor tillsammans med fantastiska människor.
Mina telefonhögtalare (tack pappa, de är verkligen grymma) fick en mycket bättre chans att visa sina färdigheter på klipporna och de spelade allt från Coldplay till Takida och Armand Van Helden.

De här första soldagarna är vad jag lever för på resten av året.
De är verkligen helt underbara och jag känner mig nästan genuint lycklig när solens strålar värmer mot min hungrande hud.
I just love it!

Nu ska jag bara ta en snabb dusch innan jag cyklar hem till trevligkille och tar med honom ut på en fika i kvällssolen och sedan laddar inför Flamingon.

image322

Kommentarer
Postat av: Petra

Åååååh vad underbart det ser ut!!! Och vilka härliga dagar vi har haft! Jag har verkligen försökt (och lyckats ganska bra) att hålla mig ifrån allt vad datorer, internet och bloggande hetat och varit ute massor med ungar och väninnor.
Därav tystnaden från min sida.
Nu ska jag försöka läsa ikapp mig i allas bloggar. :-D FRAMFÖRALLT DIN!!

2008-05-13 @ 09:52:15
URL: http://iconfess.blogg.se
Postat av: Jenny

Usch, vad jag känner att jag saknar havet...

2008-05-13 @ 17:39:34
URL: http://awear-jenny.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0