One down...One to go!

Ha ha ha! Nej Kanske!
Du har helt rätt... Det var inte dig jag träffade på Orgia igår, utan en annan man som inte velat röja sin identitet för mig, men som nu (klockan tre inatt) slutligen valde att träda fram.

Kommentarer
Postat av: Kanske?

Jag mena väl det, för hade jag varit på Orgie en natt hade jag velat komma ihåg det..........

2008-05-04 @ 06:39:15
Postat av: Anonym

Herr Anonym? Cool titel! Kul att du fann en sån lättnad i att får reda på vem jag var, kände att jag inte riktigt höll mitt löfte om att vi skulle "leka" och då var det inte mer än rätt. Så här är mitt löfte uppfylld:

Fågeln är en symbol för hur man hanterar motgångar och osäkerhet i ens liv. De som väljer färgen svart har ofta en pessimistisk syn på livet. De som tror lite att när en situation väl som värst så återgår den aldrig till det normala.

De som väljer blå sägs vara praktiskt optimistiska. De som finner att livet är en god balans mellan ont och gott och att det inte är någon större idé att kämpa emot det. De tar motgångar med lättnad och utan större reaktioner.

De som väljer vit sägs vara coola och bestämda under tryck. När de finner sig i en motgång överväger de sina förluster och väljer ofta att acceptera dem och gå en annan väg.

De som väljer guld - som du gjorde - beskrivs ofta som orädda. För dem är varje kris en ny möjlighet. Ordet "omöjligt" existerar knappt i dess vokabulär.

Måste erkänna själv att jag inte är särkillt övertygad om det testet. Men den är kul! Har en massa sånna i fickan =) så vill du ha fler får du greppa mig nästa gång på Orgia/Orgie/Organ(?), eller var nu våra vägar möts härnäst, så ska jag förundra dig ska du se ;) Jag är ju inte så duktig på att sitta framför datorn och läsa bloggar har vi ju konstaterat.

Kram, A

P.S. Tack för komplimangen! Detsamma! OFTA man är så snygg som du är. Måste dock säga att jag saknar luggen. Och just det, för att svara på din fråga - nej, jag är inte gay - du är inte min typ av tjej för att jag vet ju vem du gillar =) D.S.

Lite mer kram, A

2008-05-04 @ 23:29:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0