Hemma och älskar det!

Hemmakväll. Barnpassning. Pilm. Dodis. Tacos. Poffa, Cola. Hallonkatten.
Vi har det bra nu, alla vi tjejer som knör i soffan och kollar på Blixten McQueen och tuggar chokladiga Smarties (tack mamma).

Sambons systerdotter kom in som en häftig reaktion i lägenheten runt fem i eftermiddags, med film (Madicken), gosedjur, mycket rosa, vilja och enorma ambitioner att hinna göra ALLT på en gång.

Vi byggde koja av liggunderlägget jag använde till Coreövningarna (jag höll på med när hon knackade på dörren), målade teckningar, lekte med gosedjuren, kollade på Bilar (japp, det har vi gjort i omgångar två), dukade fram Tacos, hällde upp godiset i en skål (viktigt), benglade med Hallonkatten (Müsli håller sig borta från små barnhänder), och pratade oavbrutet...
Och allt detta sker givetvis samtidigt!

Nu ligger lilltjejen och sambon sked med Hallonkatten i soffan och myser, innan lägenheten snart fylls av mjuka barnsnusningar och sambon och jag tar oss ett glas rött till vårt kommande bullbak.
För här ska bakas bullar minsann.
Stora smöriga, kaneliga, härliga bullar som ska ätas till upp på morgondagens picknick i Slottsskogen...


Kommentarer
Postat av: Sambon

Visst hade vi det mysigt!

Gick och lade oss innan vi i vanliga fall hade gått ut och fick så vackert öppna ögonen imorse klockan 07:00;) Men lördagen blir ju väldigt mycket längre om man gör så, och det är ju bra. Good plan Alice!



Är det så ni tänker hemma hos er också Petra? Verkar vara vanligt i barnfamiljer.



Snart blir det Slottskogen med nybakta bullar, my favorit:)

2008-10-04 @ 07:55:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0