Får jag skratta?

En förälder som lämnar sin son nu på morgonen:
"Hej!"
"Godmorgon, godmorgon" kvittrar jag, mycket piggare än jag känner mig.

"Det sa jag inte. Jag sa hej!"

Kommentarer
Postat av: Mr Amazing

Ahhh, måndagar is the shit!

2008-09-15 @ 09:26:39
Postat av: Sambon

En fortkörningsböter på det och man ska köpa sig en lott!

2008-09-15 @ 10:25:13
Postat av: Erik



Hej hej min kära bögrosa blogg!



Idag är jag mest irriterad och förbannad. Måndag förbannade måndag…. Om vi går tillbaka i tiden lite så har jag haft en underbar helg, förutom att min pärla blivit påkörd natten mellan fredag och lördag.. Hur den j-vla idioten som tillfogade min pärla denna skada lyckats med detta förstår jag inte.. Den stod så fint parkerad vid en trevägskorsning med nosen riktad in mot korsningen (om man tänker sig ett stort T så ska jag nu beskriva var i T-korsningen min bil befann sig.. Lyssna noga.. Om man kommer körandes underifrån i T:et (T:ets ”ben”), och alltså är tvungen att svänga vänster ELLER höger (är ni med mig??) så tar ni vänster.. och då stod min bil på VÄNSTRA SIDAN vägen med nosen riktad in mot korsningen.. fattar ni?? Nä jag anade väl det.. Hur som helst så stod min bil närmast korsningen (längs med vägen) och ingen plats fanns att parkera framför mig… Hur FAN kan nån då buckla min vänstra framskärm på bilen???? Det är ingen som kan ha kommit på den dumma idén att parkera framför mig… (eller är det?) Det fanns ju för f-n inget som helst utrymme där att parkera på.. Ingen bil stod där från början och hade INTE kunnat stå där ens.. och i så fall hade det puckot backat på mig så hela fronten hade touchats.. Detta tog ju enbart på vänster framskärm.. Är det någon jubelidiot som fått för sig att VÄNDA på vägen just där min bil stod?? Det fanns ju liksom en KORSNING några meter framför min bil… och dessutom en till T-korsning 100m bakom… Eller är det någon som kommit körandes längs vägen på höger sida och touchat min bil…? Hur som helst j-vligt klantigt.



Var jag förbannad? OM jag var förbannad… Ingen lapp heller.. J-vla IDIOT!! Jag kommer att scanna av bilarna i området och se om de har någon skada på sig med lite blå färg i… gärna en ljus eller vit bil.. Hittar jag en sådan som verkar stämma så blir det inte så trevligt för ägaren.. Det kallas ju för smitning och är en rättssak. 3000:- spänn (ev. 2050:- i självrisk om jag kan få den godkänd som parkeringsskada..förutsatt att Skadecentret kan hålla med om att Min bil stod STILL vid skadan.. (eftersom jag bara hade vittne med mig när jag parkerade bilen där.. o inte när jag hämtade den)



Nog om det….



Måndag j-vla måndag var det ja…. Jag vill mest bara spy galla över denna måndag. För er som inte vet eller bryr sig =) så jobbar jag med vårt företags affärssystem.. implementerar, konfigurerar, informerar osv osv… Just nu känns det bara BLÄÄÄÄÄ eftersom det går så förbannat sakta att få igång det till en OK nivå.. För att ett system ska fungera så är det som mycket annat.. matar man systemet med skit så får man också skit ut. (ej att jämföra med tex Dig själv.. där det kan vara en härlig oxfilé in, men ändå skit ut. Alternativt går det att jämföra om du väl äter skit… så kommer det ju också SKIT ut. Denna process ÄR irreversibel, man kan ju liksom INTE äta skit.. och sen få en härlig skaldjurstallrik ut… Väldigt spännande!! Tänk om processen kunde ha varit irreversibel =) Mycket roligt hade det blivit!!)



Med ovan nämnda vill jag mest säga att jag är less på att skit in ger skit ut.. eftersom det är JAG som ska se till att det INTE blir skit in och skit ut.. Men det är inte så förbaskades enkelt när man har typ 1000 kundartiklar som säljs kontinuerligt… ytterligare 1000-3000 artiklar som finns i systemet.. där info saknas till 90%.... och 50 pers i produktionen (+ ett antal tjänstemän) som inte kan/förstår/vill förstår innebörden av att göra rätt… För om de inte gör rätt så kommer man just till den tidigare nämnda irreversibla process som kallas just ”skit in, skit ut”. Sen är inte systemet komplett i övriga aspekter, så man ska inte hänga några specifika individer… även om man vill det ibland…



Nä nu ska jag fortsätta ha det otrevligt på jobbet…



Ha en kul dag allihopa!



Skit ner er…

2008-09-15 @ 11:50:39
Postat av: Mr Amazing

Erik, skit ska skit ha.

Sara, ditt liv är mycket bättre än Eriks.

2008-09-15 @ 14:25:03
Postat av: sara

Oj, oj, oj!

Jag hinner inte ens läsa allt nu Erik. Ha ha!



Mr amazing!

Jag längtar till på torsdag!

Vad sägs om chokladpudding? My favourite...

2008-09-15 @ 15:09:00
URL: http://vildhallonet.blogg.se/
Postat av: Mr Amazing

You had me at choklad... Puss!

2008-09-15 @ 15:41:09
Postat av: Sambon

Stackars, stackars Erik. Hans härliga helg bara försvann i allt "T-korsningspåkörande" och "skit in, skit ut".

Imorgon är det tisdag. Det är en helt ny dag Erik!

2008-09-15 @ 22:03:18
Postat av: Erik

Gonatt min lilla härliga bögrosa blogg! Love your colour! Nu ska jag nanna..



Vill bara säga att måndagkvällen blev kanon =)

2008-09-15 @ 23:18:51
Postat av: Erik

"Skit ska skit ha". Det var nog det elakaste jag hört på mannaminne.

2008-09-16 @ 10:40:54
Postat av: sara

Vad härligt att kvällen blev bra hjärtat. :)

2008-09-16 @ 15:26:55
URL: http://vildhallonet.blogg.se/
Postat av: Kotteby

Jag tycker Erik alltid skall måndagsblogga i bloggen. Man blir själv så glad över att andra har det värre än en själv på något vis. På så vis blir alltid mina måndagar framöver kanonbra!



Skit in, skit ut, liksom!

2008-09-16 @ 19:55:54
URL: http://www.kotteby.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0