Word!



Så här glad ser en nytränad, nyduschad och nystartad tjej i Majorna ut!

Jodå!
Visst traskade jag till gymet idag, precis som utlovat.

Den ena ägaren välkomnade mig med en kram och gav mig ett kort som lovade en espresso efter träningen, vilket jag tacksamt tog emot innan jag gick in till alla maskinerna.

Först svettades jag ymnigt på löpbandet i fem fruktansvärda kilometer.
Jag höll faktiskt på att dö. På riktigt!
När jag stapplade av bandet from hell vek sig benen som döda kvistar på mig, varpå jag höll på att göra en Bridget Jones (efter hennes spinningpass) och fick i diskret, men full panik, tag i väggen framför mig.
Efter att ha samlat mig i två sekunder satte jag siktet mot papper och rengöringsväggen för att torka bort resterna av mig själv på löparbandet.
Jag vinglade fram som en fyllegubbe mellan löparband och cyklar, med blicken fastnaglad på mitt mål.
Hmm... Vältränad tjej här, verkligen!

Efter att ha sköljt mitt rödsprängda ansikte med iskallt vatten på toan tog jag tag i mig själv igen, ändrade musiken från house till hip hop i telefonen och gick beslutsamt ut till gymet.
Triceps, HERE I COME!

Efter tre härliga tricepsövningar brände jag av lite bröst också, innan jag (efter ca två timmar) hämtade mina prylar i skåpet och gick ut till receptionen.
Där möttes jag av den andra ägarens kramar och fick mig sedan en rykande och härlig espresso där jag satt på en barstol och pratade träning med killarna bakom disk.
En av dem slängde åt mig en liten chokladbit, som jag tacksamt mumsade i mig till det ljuvliga kaffet. Det är nog inte bra för kroppen att chockavsluta med chokladen. Det är nog bäst att jag bara trappar ner lite...

Efter att ha suttit där i fem minuter var jag skickligt inlurad på den enes boxpass på onsdag och hade nästan lovat att vara med på den andres body pump senare i veckan.
I morgon blir det dock axlar och mage :)

Japp...
Jag känner mig redan som one in the family på gymet och är sjukt laddad inför höstens nya fräscha jag!

Kommentarer
Postat av: Kotteby

Shit vad hurtig du är!!!



Jag har potatispurjolök om du är sugen.

P.s.

Min fru har inte mördat mig!

2008-09-08 @ 22:58:09
URL: http://www.kotteby.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0