Så har jag sett Mosters vs Aliens 3D för 2:a gången på en vecka. Säga nej... Va? Vadå?

Min kära chef sade för ett tag (ganska länge) sedan att om jag skulle genomgå någon slags terapi så skulle den handla om att jag måste lära mig att säga nej.

Jag är väldigt dålig på att säga nej, och jag är väldigt medveten om det, men nu har jag nog varit i lite av mitt esse!

Jag har rätt länge vetat om att jag skulle på ett 30-årskalas idag (det första av de fyra 30-årskalas jag ska på denna penningfyllda april månad) och ändå sitter jag, i mötet med tjejen jag är stödperson åt, samt min handläggare och säger att på tisdag, ja kan jag absolut träffas.
Det blir bra!

När min 19-åring ville ses klockan 20:30 såg jag inga problem alls att hinna, då jag ju skulle vara på kalaset vid 17-tiden.
Nej, problemen började hopa sig först när min 19-åring, igår, ringer och berättar att hon planerat om och vill ses redan 18:30...

Eftersom hon ju träffar så rätt och ringer precis när jag ska ta på mig mc-hjälmen och grensla cykeln bakom Hef, räknade jag på en milisekund ut att jag skulle hinna det utan några som helst problem och lägger sedan på, redo att ge mig ut i friska luften.

Idag, när klockan är 17:00 och jag ännu inte lämnat jobbet börjar jag inse att jag kanske varit lite väl optimistisk med tiden och ringer min 19-åring för att förhala den tiden lite.
En planerad förhalning som slutade med att hon fick mig till att träffas 19:00 istället för 18:30.

Va?
Vänta nu... Jag skulle ju inte hinna ses innan i alla fall 20:00. Hur i hela världen hamnade vi på ett fik klockan 19:00?

Stressad som ett as trampar jag, 17:20, mot 30-årskalaset med två kollegor flåsandes i hälarna och otrevlig som få kommer jag, med håret klibbat mot tinningarna, till kalaset och börjar sms:a en 19-åring, som jag absolut inte hinner träffa klockan 19:00.

19:30 står jag till slut och möter upp denna person, som jag från början hade bestämt möta klockan 20:30 utanför Bergakungen, vilket sedan blev 18:30 hemma hos henne, vidare till 19:00 på ett fik och avslutningsvis 19:30 vid Valand... Bra Sara!
Braaaa där.

Hur hade det varit om jag från början sade att jag faktiskt inte kunde innan 20:30?

Eller ännu bättre... Bestämt en annan dag!

Kommentarer
Postat av: Fisken

Kan inte säga nej? V-E-R-K-L-I-G-E-N??? Hmmm...

Du? Jag skulle behöva låna lite pengar till ett par ljuddämpare... ;-)

2009-04-15 @ 21:54:20
URL: http://dumbas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0